Cloud na jednom mestu

Jedinstvena veb prodavnica za Cloud servise Pilvi.com je pokrenuta danas – Korisnici mogu da kupuju, upoređuju i upravljaju vodećim Cloud servisima

pilvi

Finska start-up Cloud kompanija Pilvi  je pokrenula danas na događaju WorldHostingDays 2014 u Nemačkoj jedinstvenu veb prodavnicu Cloud servisa (Pilvi.com). Pilvi™  prodavnica nudi kompanijama razumljivo mesto na tržištu za kupovinu i upravljanje Cloud servisima sa, na primer, Amazon-a, Google-a i lokalnih provajdera Cloud servisa. Korisnici dobijaju po jednu fakturu koja uključuje sve usluge koje koriste i mogu efikasno upravljati rizicima i troškovima Cloud-a.

Pilvi.com je tržište za kupovinu Cloud servisa kao što su, na primer, globalni, lokalni ili skalabilni serverski kapaciteti od vodećih servisnih provajdera. Korisnici mogu da uporede cene i funkcionalnosti drugačijih servisa uključujući i Amazon Web Services i Google Apps, kao i servise koje nude lokalni servisni provajderi. Kompanije mogu da kupuju i upravljaju svim potrebnim IT rešenjima na Pilvi.com.

„Kompanije se suočavaju sa ozbiljnim izazovima u kupovini i upravljanju Cloud servisima providno i profitabilno. Pilvi.com je vrsta tržišta i platforme koja je potrebna kompanijama širom sveta. Cloud servis košta na Pilvi.com isto onoliko koliko i kupovina servisa direktno od servisnih provajdera,“ komentarisao je Pilvi-jev osnivač i direktor operacija Lassi Virtanen.

„Pilvi.com je globalno unikatna prodavnica Cloud servisa  koja nudi novim korisnicima prijateljsku platformu za odabir i ocenjivanje najpogodnijeg servisa za velika i mala preduzeća. Naš cilj je da postanemo ’Hotels.com’ Cloud servisa,“ rekao je Virtanen.

Efikasno upravljanje Cloud-om

Na Pilvi.com korisnici  mogu oceniti funkcionalnosti vodećih servisa i podeliti iskustva sa drugim korisnicima 24/7. Platforma je dizajnirana za upravljanje bezbednom korisničkom kontrolom i praćenje servisa iz jednog korisničkog veb interfejsa. Korisnici takođe mogu kupiti servisne pakete, uključujući i različite Cloud servise.

„Pilvi.com olakšava odabir pravog Cloud servisa i ima uvid o troškovima i funkcionalnostima servisa u realnom vremenu. Pilvi Manager nudi alate za upravljanje Cloud servisima efikasno i bez rizika. Čak se i postojećim Cloud servisima može upravljati preko Pilvi Manager-a,“ rekao je Antti Vehosmaa, direktor prodaje Pilvi-ja.

„Zaposleni mogu da kupuju Cloud servise preko kreditnih kartica, a kompanije plaćaju putem faktura. Na Pilvi.com svi Cloud servisi su centralizovani i obračunati na jednom mestu i kompanije dobijaju samo jednu fakturu. Korisnici mogu biti sigurni da će troškovi Cloud-a ostati pod kontrolom,“ saopštio je Vehosmaa.

Razvoj ove platforme je finansirala Finnish Funding Agency for Innovation Tekes.

Izvor: Internet ogledalo

This content is restricted to site members. If you are an existing user, please log in. New users may register below.

Existing Users Log In
   
New User Registration
*Zahtevano polje
Filed in: Vesti

You might like:

Da biste bili uspešni u svom poslu NE MORATE da znate da radite SVE Da biste bili uspešni u svom poslu NE MORATE da znate da radite SVE
Ceo svet očekuje mnogo posla kada je u pitanju primena GDPR Ceo svet očekuje mnogo posla kada je u pitanju primena GDPR
HPE Infosight je živ! HPE Infosight je živ!
Skupi upadi u cloud servise ugrožavaju strategije digitalne transformacije Skupi upadi u cloud servise ugrožavaju strategije digitalne transformacije
© 2018 IT Exclusive News. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.