Cloud na jednom mestu

Jedinstvena veb prodavnica za Cloud servise Pilvi.com je pokrenuta danas – Korisnici mogu da kupuju, upoređuju i upravljaju vodećim Cloud servisima

pilvi

Finska start-up Cloud kompanija Pilvi  je pokrenula danas na događaju WorldHostingDays 2014 u Nemačkoj jedinstvenu veb prodavnicu Cloud servisa (Pilvi.com). Pilvi™  prodavnica nudi kompanijama razumljivo mesto na tržištu za kupovinu i upravljanje Cloud servisima sa, na primer, Amazon-a, Google-a i lokalnih provajdera Cloud servisa. Korisnici dobijaju po jednu fakturu koja uključuje sve usluge koje koriste i mogu efikasno upravljati rizicima i troškovima Cloud-a.

Pilvi.com je tržište za kupovinu Cloud servisa kao što su, na primer, globalni, lokalni ili skalabilni serverski kapaciteti od vodećih servisnih provajdera. Korisnici mogu da uporede cene i funkcionalnosti drugačijih servisa uključujući i Amazon Web Services i Google Apps, kao i servise koje nude lokalni servisni provajderi. Kompanije mogu da kupuju i upravljaju svim potrebnim IT rešenjima na Pilvi.com.

„Kompanije se suočavaju sa ozbiljnim izazovima u kupovini i upravljanju Cloud servisima providno i profitabilno. Pilvi.com je vrsta tržišta i platforme koja je potrebna kompanijama širom sveta. Cloud servis košta na Pilvi.com isto onoliko koliko i kupovina servisa direktno od servisnih provajdera,“ komentarisao je Pilvi-jev osnivač i direktor operacija Lassi Virtanen.

„Pilvi.com je globalno unikatna prodavnica Cloud servisa  koja nudi novim korisnicima prijateljsku platformu za odabir i ocenjivanje najpogodnijeg servisa za velika i mala preduzeća. Naš cilj je da postanemo ’Hotels.com’ Cloud servisa,“ rekao je Virtanen.

Efikasno upravljanje Cloud-om

Na Pilvi.com korisnici  mogu oceniti funkcionalnosti vodećih servisa i podeliti iskustva sa drugim korisnicima 24/7. Platforma je dizajnirana za upravljanje bezbednom korisničkom kontrolom i praćenje servisa iz jednog korisničkog veb interfejsa. Korisnici takođe mogu kupiti servisne pakete, uključujući i različite Cloud servise.

„Pilvi.com olakšava odabir pravog Cloud servisa i ima uvid o troškovima i funkcionalnostima servisa u realnom vremenu. Pilvi Manager nudi alate za upravljanje Cloud servisima efikasno i bez rizika. Čak se i postojećim Cloud servisima može upravljati preko Pilvi Manager-a,“ rekao je Antti Vehosmaa, direktor prodaje Pilvi-ja.

„Zaposleni mogu da kupuju Cloud servise preko kreditnih kartica, a kompanije plaćaju putem faktura. Na Pilvi.com svi Cloud servisi su centralizovani i obračunati na jednom mestu i kompanije dobijaju samo jednu fakturu. Korisnici mogu biti sigurni da će troškovi Cloud-a ostati pod kontrolom,“ saopštio je Vehosmaa.

Razvoj ove platforme je finansirala Finnish Funding Agency for Innovation Tekes.

Izvor: Internet ogledalo

Filed in: Vesti

You might like:

Srećni novogodišnji i božićni praznici! Srećni novogodišnji i božićni praznici!
HMD tokom trećeg kvartala prodao više od 16 miliona Nokia telefona HMD tokom trećeg kvartala prodao više od 16 miliona Nokia telefona
Rumunski kriminalci koristili sistem za video nadzor policije u Vašingtonu za širenje ransomwarea Rumunski kriminalci koristili sistem za video nadzor policije u Vašingtonu za širenje ransomwarea
U prvom Gartner izvještaju za CASB, Symantec među liderima   U prvom Gartner izvještaju za CASB, Symantec među liderima  

Leave a Reply

Submit Comment

© 2018 IT Exclusive News. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.