Huawei Road Show tradicionalno posetio srpsku prestonicu

Huawei, vodeća globalna IKT kompanija, tradicionalno je u Beogradu na platou ispred hotela Holiday Inn pod sloganom Open ROADS to a Better Connected World predstavila poslednje tehnološke inovacije na točkovima. 

Ovogodišnji fokus usmeren je na unapređenje poslovanja operatera kroz podizanje efikasnosti postojećih mreža, povećanje prihoda zahvaljujući inovativnim Cloud servisima, 4K video kao i na dolazeću 5G mobilnu tehnologiju.

Predstavljena rešenja pomoći će operaterima prilikom digitalne transformacije sa tradicionalnih CT načina poslovanja na pružanje celokupnog niza potrebnih IKT usluga u Cloud eri.

U okviru ovogodišnjeg Road Show-a kompanija je predstavila i rešenja za vertikalne industrije kao i potencijal razvoja Nacionalne širokopojasne mreže (NBN) čija izgradnja može doprineti sveukupnom porastu produktivnosti, rastu broja zaposlenih i GDP-a za 2-3%.

Osim inovacija u poslovnom segmentu posetioci mogu da vide i testiraju najnovije premium modele pametnih telefona Huawei P10 i P10+.

Ove godine Huawei Demo Truck posetiće čak 22 zemalje u Centralno-Istočnoj Evropi i Nordijskim zemljama, a u Srbiji je prisutan 11. i 12. septembra.

Izvor: Internet ogledalo

Filed in: Vesti

You might like:

Srećni novogodišnji i božićni praznici! Srećni novogodišnji i božićni praznici!
HMD tokom trećeg kvartala prodao više od 16 miliona Nokia telefona HMD tokom trećeg kvartala prodao više od 16 miliona Nokia telefona
Rumunski kriminalci koristili sistem za video nadzor policije u Vašingtonu za širenje ransomwarea Rumunski kriminalci koristili sistem za video nadzor policije u Vašingtonu za širenje ransomwarea
U prvom Gartner izvještaju za CASB, Symantec među liderima   U prvom Gartner izvještaju za CASB, Symantec među liderima  

Leave a Reply

Submit Comment

© 2018 IT Exclusive News. All rights reserved. XHTML / CSS Valid.
Proudly designed by Theme Junkie.