Ekskluzivne Vesti

IT Exclusive News je servis koji je pokrenula redakcija časopisa Internet ogledalo, a osmišljen je da informiše zainteresovane o tržišnim dešavanjima u oblasti ICT industrije – na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou.

Jedina konstanta u ovoj veoma važnoj oblasti privrede su – promene. U ICT industriji su one  dinamičnije nego u bilo kojoj drugoj, a njihovo redovno praćenje danas predstavlja neophodan uslov za uspešan IT biznis.

Iskustvo dugo 15 godina u radu Internet ogledala, kao IT poslovnog i tehnološkog časopisa i dobro poznavanje navika i interesovanja njegovih čitalaca bili su nam najboli putokaz ka izradi koncepta novog servisa. Današnje IT tržište je kompleksnije nego ikad, konkurencija je sve izraženija a informacije koje su važne za vaš IT biznis umnožavaju se iz minuta u minut. Postaje važnije nego ikad do sada odvojiti one bitne od manje bitnih, dobiti ih u pravo vreme i verovati izvoru iz kojeg je stigla. Na taj način ujedno štedite svoje vreme, a „vreme je novac“ . Samo prava informacija dobijena u pravo vreme i iz pozdanog izvora može da utiče na vaš posao, da ga unapredi ili možda, da vam skrene pažnju na segmente i oblasti IT-ja u koje vredi ili ne vredi ulagati.

 IT Exclusive News portal osim dnevnih vesti koje  pretplatnicima  distribuiramo radnim danima putem newslettera sadrži nekoliko veoma važnih segmenata:

Analize – uz saglasnost najvećih svetskih i domaćih analitičkih kompanija nalaze se tekstovi sa analitičkim sadržajima objavljivljeni u ovoj kategoriji. Ne treba trošiti reči na to koliko je ova poslovna oblast važna za kompanije svih nivoa. Poslovne odluke se danas donose upravo na egzaktnim činjenicama i u ozbiljnom poslu ne sme da bude improvizacije. Analitika  obuhvata kako globalno i reginalno tako i lokalno trište.

Komentari i mišljenja – u ovoj kategoriji se objavljuju  komentari i iznose mišljenja svetskih i domaćih experata i IT stručnjaka, vodećih menadžera IT industrije, o temama koje se pojavljuju u dnevnim vestima i analitičkim tekstovima. Postigli smo veoma važne dogovore sa liderima koji će za ovaj portal ekskluzivno da komentarišu aktuelne IT trendove, dešavanja u mnogobrojnim kompanijama kao i sve ono što je važno i odnosi se na IT tržište.

Outsourcing – odavno je već ustaljen princip se mnogobrojnim kompanijama više isplati da za određene delove svog posla angažuju outsourcing firme nego da otvaraju sopstvena odeljenja i zapošljavaju dodatnu radnu snagu. U ovoj kategoriji se nalaze kompletni profili domaćih, stručnih i tehnološki visoko osposobljenih outsourcing kompanija spremnih da preuzmu poslove na IT tržištu.

Video – informisanje kroz video sadržaje je najsavremeniji način deljenja informacija. Današnji konzumenti informacija su sve zahtevniji i žele da određene informacije dobijaju u ovakvom formatu. Trudićemo se da ovu kategoriju razvijemo do mogućeg maksimuma kako bismo zadovoljili njihove potrebe i zahteve.

 Zoran Kovačević
 Internet ogledalo d.o.o.
 Direktor

 

Leave a Comment

error: https://exclusivenews.ogledalo.rs- Content is protected !!