Uslovi korišćenja

Internet ogledalo d.o.o. / IT Exclusive News Service
Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela IT Exclusive News portala i svih njegovih delova (u nastavku samo Exclusive News), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Exclusive News portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Exclusive News portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja svojih partnera i linkova na spoljne stranice.
Exclusive News sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje Exclusive News portala koristite na vlastitu odgovornost i Internet ogledalo d.o.o. kao pokretač i vlasnik Exclusive News portal se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.
Pristup Exclusive News portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Exclusive News polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i video materijale, baze podataka). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava Exclusive News portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Exclusive News, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Za pravo korišćenja i prenošenje delova sadržaja Exclusive News portala morate zatražiti pismenu dozvolu redakcija@internetogledalo.com

Ukoliko smatrate da je Exclusive News povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Exclusive News sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Exclusive News linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Exclusive News može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke Exclusive News koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio svojim korisnicima.

Exclusive News se obavezuje da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati.

Exclusive News se obavezuje da će čuvati privatnost svojih korisnika, osim u slučaju teškog kršenja pravila Exclusive News portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Promene pravila

Exclusive News zadržava pravo da bez najave povremeno promeni pravila. O važnim promenama i dopunama će obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Korišćenjem bilo kog sadržaja na Exclusive News portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

©  2014, Internet ogledalo d.o.o.  Sva prava zadržana

Leave a Comment

error: https://exclusivenews.ogledalo.rs- Content is protected !!